Facebook

facebook cartoon

Facebook hit och Fejsebock dit… Jag blir så trött på det och alla förfrågningar som kommer om vänskap… Jo, jag har registrerat mig där, under mitt nicknamn och det var ju inte meningen att det skulle göras på det sättet. Där ska man ju gå ut med sitt rätta namn, sin rätta identitet ända där borta i Amerikat. Kände inte för det, men nyfiken tog överhand och jag var tvungen att kolla upp det bara. När jag sen ville byta till mitt rätta namn så gick det inte, det kom bara upp konstiga frågor som jag inte begrep då allt är på engelska. Jag har fått plocka fram mitt Engelsk-Svenska lexikon som gömt sig nån stans här bakom datorn. Men det har inte varit till stor hjälp alls… Jag får se om jag inte ska lyckas avregga mig!?

Anmaja

2 comments
  1. Heeeeeej Anna Ja jag begriper inte detta heller och inte vill jag skriva in mig varken här eller där. De som vill mig något får väl maila ….? eller är det numera omodernt??? Inte vet jag. Men vad det gäller det engelska då kan du väl söka på nätet om det du inte fattar. Finns väl sådant ???
    vi ses framöver Kram fr emM

  2. Monika – Jag har funderat över vad emM står för? Jag har inte kommit på vad det kan vara så nu måste jag fråga!? Du är ordentlig Du som bara sitter och pusslar och inte regar Dej på Facebook och annat sånt där som jag är ute och testar! 😉 🙂
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.