Känn inte efter!

Jag lovade att skriva lite mer…

Här har jag satt in ett collage på det senaste jag gjort i verkstaden. Det är så kul att vara på gång igen och som jag längtat efter att få skaparglädjen och lusten tillbaka. Nu är den här! Jag hoppas att Marita är pigg igen på att sätta igång också. Hon gjorde en gipsform som en båt och det ska bli spännande att se vad det kan bli i den i framtiden. I en nära framtid pratar jag om nu.

Först flätade jag fatet som ska bli till Jonas och AnneLies frukt och veckan efter kavlade jag det stora fatet och så har jag ringlat en kruka. På onsdag ska jag ringla ett par ljusstakar eller kanske fler. Det blir en mycket försenad giftaspresent till Emmadottern och Dennis.

I dag skiner solen och det ser ljuvligt ut ute, men jag håller mig inne, känner mig inte jättepigg. Har varit och jobbat, men har lite ont här och lite hosta där och jag försöker tänka bort att halsen kanske svider – bara lite, lite. Bäst att inte känna efter, för visst är jag väl lite pigg ändå? Förresten tror jag att jag är hungrig. Får jag gå ifrån och fixa nåt att äta? Tack det var snällt. *L*

Anmaja

4 comments
 1. Heeeeeeeeeeeeej igen Anna Nu ar jag hemma och det ar bara så gott ……..mmmmmmmmm denna stillhet i mitt hem som efter 1 tim såg ut som ett bombnedslag varit där. Jag bara njuter av mitt egna. Oj vad svårt att helt plötsligt ha å ä ö och skriva med. Har haft underbara 4 veckor och mycket kort har det blivitdu kommer att få se dem framöver. Ojojoj vilka upplevelser vi har haft, små som stora.
  Får se om jag hasar mig iväg ikväll .
  (litet stavfel i giftaspresenten…bara petitess men dock) Oj vad kul att skriva hos dig igen.
  Kram fr emM

 2. Monika – Så skönt att min egen privata korrekturläsare är hemma igen! Felet är åtgärdat direkt! 🙂 Förstår att Du har massor att berätta och mängder med foton som Du på nåt konstigt sätt ska få in i Din dator??? Hoppas vi ses på dansen i kväll – men jag förstår om Du inte ooorkar maaasa Dej dit!?
  Anna

 3. Hej igen Det var så kul att ses igen. Har saknat dig och även bloggen. Det var kul att få dansa lite i alla fall. Nu är då ordningen återställd och jag är på plats. Nej man ska inte känna efter alls hur säaker och ting är om det är negativt ….är det positivt tycker jag man bara ska känna efter så mycket som möjligt eller hur?
  Nu är det snart riktigt verklighet för mig – JOBBET. Känns lite halvt pirrigt ju. 4 veckor är ju länge att vara borta. Äääää det tar ca 1 tim sedan är allt som vanligt igen. Har även hittat mina å ä ö tror jag.
  ha det gott Kram fr emM

 4. Monika – Kul att Du är på svenska mark igen och inte linedansar i Thailand längre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.