Kalmarhöst


Kalmar i höstskrud

Slött idag – inte så mycket text till bilderna, men så får det lov att vara ibland… Tycker jag. Vad tycker Du?

Anmaja

5 comments
 1. En bild säger ju mer än tusen ord, sägs det, så det är nog okej med lite mindre text när man har 4 bilder… Vackra är de också!

 2. Näääee nu får Du ta Dig i kragen. Ett ord säger mer än 10 miljoner bilder! (Typ….)

  Fast bilderna är jättefina! 🙂 Är det Kalmar slott till vänster i bild 3?

 3. Dorinda – Visst är det så! Och tack för Du gillar dem. Tyvärr är de lite små, men om jag lagt ut en i taget kunde jag gjort dem större. Själv gillar jag tvåan o fyran bäst, alltså de till höger.

  Andreas – Ja jag ska taga mig i kragen! Kul Du gillar bilderna och ja det är Kalmar slott.

  Anmaja

 4. Ett tips ……..Kom just på något när jag ser dessa fina bilder. Ta och fota dem på exakt samma ställe var tredje månad och lägg ihop dem till en bild. Ta kort snarast. Blir så fint med alla årstiderna på en sammansatt bild…….hejochhå fr emM

 5. Monika – Det där att fota en gång i månaden eller kvartalet uner ett år har jag funderat på så länge jag haft egen kamera (sen jag gick i sexan) men det blir liksom inte av. När jag har börjat har jag insett att andra har gjort det före mig med bättre kameror och att det är svårt att få det snyggt om det ena gången är soligt och andra mulet. Jag hängde ju på det där med att ta ett foto i timmen och det var ju faktiskt en kul grej.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.