Linedance i sporthallen

Börjar bli lite nervös, ska dansa i Sporthallen om ett par timmar tillsammans med uppvisningsgruppen… Det är innebandy där och vi ska dansa i en paus. Oj jag får nog lite magkniiip när jag tänker på det. Har varit inne på Bubblare och YouTube för att kolla danserna, jag har inte varit med när de tränat just för detta tillfälle och jag är ju dessutom inte med i uppvisningsgruppen. Men de ville att vi skulle vara många… Det är säkert många som tittar också!?

Det är danser som jag BORDE kunna även om jag inte hoppar och sällan klappar händerna. Om jag klappar händerna tappar jag bort fötterna och om jag hoppar får jag ont i ryggen. *L* Jag hittade alla tre danserna – det är:


Irish stew


Picnicpolka


Live, laugh, love

Nu ska jag se var jag har hatten…

Anmaja

2 comments
  1. Heeeeeeeeej Anna Vad kul att du ska vara med Tjohooo det kommer att ga bra. Kom just pa att det aknske ar just nu som ni ska gora det eller Vet ju inte hur dags. Kl har ar 20.40 och vi ska ta oss ater till hotellet via en fotmassage har vi tank oss och kanske det blir en ol pa nattmarkanden ocksa. Det kommer att ga bra att dansa for er alla. Halsa alla sa gott och lycka till aven pa dansen i morgon. Snart ses vi och jag kan kommentera varje dag. Har en hel del att beratta….varma kramar fr emM

  2. Monika! Nu e Du snart hemma – om ett dygn ungefär så kommer Du på svensk mark. Har Du nån som hämtar Dej? Jag har inte lånat Din bil som Du sa att jag fick, annars kunde jag kanske ha hämtat Dej…
    Du är VÄLKOMMEN hem!
    Dansen igår gick väl rätt hyfsat. Salen var nedsläckt och vi hade bara strålkastare på oss, det blev kanske lite för lite ljus på oss, men det funkade. Och så dansade jag förstås fel, men det är troligt att ingen såg det… 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.