Skrivbord

Hur ser Ditt skrivbord på datorn ut? Har Du en virrig bild och en massa ikoner mitt i röran för att hitta snabbt till favoritsidor Du ofta besöker, eller har Du allt samlat i en mapp och bara en papperskorg längst ner, rent, städat och snyggt? Gissa hur jag har det? *L*

Till motsatts mot hur jag har det för övrigt så har jag ett rent och snyggt, välordnat skrivbord… Brukar man säga ”som man har på skrivbordet, så har man även inne i huvet?”Skulle jag vara helt tom i bollen då? Jag tröstar mig med att jag har VäRLDENS OORDNING på det riktiga skrivbordet runt skärmen. Det har jag visat bild på en gång tidigare i höst. Vet ju inte om det är en tröst förstås, men det visar ju att det skulle finnas något i bollen, om än lite förvirrat.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.