Jag har fått sex!

Jag var inte på vinlotteriet hos Gunnel i måndags eftersom jag dansar på måndagar. Men nu dansade jag ju inte heller utan låg i bädden och försökte att ta det lugnt. Och när jag låg där i min sköna säng så fick jag sex. Då visste jag naturligtvis inte om det, men först ringde Gunnel och sen Anne och berättade det. Jippi!

Trots mina principer om att inte ”spela på krita”vann jag i alla fall. *L* Jag hade inte nån ork att ens tänka ut att nån kunde lägga ut för mig, så det var väl lite surt att det fattades flaskor, men sånt är livet ibland. Vi kör på krita och lämnar i efterhand om vi inte kan komma eller lämna i förhand, inget ovanligt. Men nu vann jag ju själv och ingen behövde gå hem utan flaskor! Surare var ju att en som inte var där vann. He, he, he…

Detta bevisar att jag inte behöver ha de ”måsten”som att jag alltid köper en ny flaska och inte tar nån jag vunnit förut och dessutom köper en lika dan till mig själv. Så bra. *L*

Anmaja

6 comments
 1. Grattis till visten!
  Krya på dig.
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Tack, jag är mycket bättre nu och har jobbat idag. Var sen på Sopplunch och lyssnade på Ted-Gärdestadslåtar, jättetrevligt.
  Kram tillbaka!
  Anna

 3. Jag gillar Teds låtar… han var min stora idol när jag var tonåring.
  Tack för din kommentar! Jag uppdaterde nys min blogg och la ut den där.
  Kram Gunilla

 4. Börja med whiskey-lotteri i stället. Mycket nyttigare – fullt med vitaminer och aminosyror! Och utmärkt som medicin om man känner sig lite krasslig!

  Eller hur?

 5. Gunilla – Nu är Din bloggvecka på Kommunalarbetaren slut. Känns det lite tomt? Jag saknade att skriva där fastän jag inte fick så många kommentarer, men det var som om mitt lilla skötebarn försvann. Men jag har ju denna blogg och Du har Din och vi lär ju fortsätta som förut. Tack för att Du la ut min kommentar!

  Andreas – Jag gillar juuu inte Whiskey! Mer än i medicinskt syfte då möjligtvis… 😉

  Anna

 6. Ja just det… Tänkte inte på det…. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.