Hostan

Varning!
äckelmagade bör ej läsa dagens första inlägg! *L*

Jisses vad mycket sk*t jag fått upp efter att ha intagit mina medikamenter! Tänk om det hade legat kvar i lungorna och skvalpat!? Ja nu skvalpade det ju inte direkt, det är så seeegt som jag vet inte vaaad… Känner mig helt snurrig av värktabletter, Cocillana och de där brustabletterna – de tycks brusat rakt upp i huvet.

Men nu ska jag inte gå in på detaljer om detta för även Du som är lite känslig på sånt här kanske är nyfiken och läser i alla fall? Jag går och fixar frukosten i stället. Förresten en sak till, jag bild-googlade på ”äckligt”och jag ska inte gå in närmare på vad jag hittade…

Anmaja

4 comments
 1. Oj vad jag känner igen mig. Har just avslutat en penicellinkur efter behandling med just Acetylcystein och Alvedon. + dubbla doser av mina astmamediciner, men fick till sist starta med penicellinet i alla fall. Nu är det bättre men den där hostan kan ju ta kål på en! Stackars dej! Men var nu duktig flicka och stanna hemma och vila upp dig, ingen tackar en för att man blir utsliten ska jag berätta för dig!

 2. Hej
  Synd om dej. Då kunde du väl inte svänga dina lutviga i nya steg och turer.
  Gunnel

 3. Tack, Berit – visst är det så att ingen tackar en för det. Idag är min lediga dag och jag fortsätter att ta det lugnt och sen jobbar jag nog i morgon igen. Min kompis Marita och jag ska på sopplunch då så jag kan inte vara hemma och sen gå på den… Har sovit nästan utan att hosta i natt. Jag hoppas att Du är frisk igen? Det låter jättejobbigt som Du har haft det!
  Anna

 4. Gunnel – Ditt inlägg hoppade in där efter Berits när jag redan svarat på hennes. Så kan ske ibland. Nä inte kunde jag svänga varken på de lurviga eller lutviga… He, he, he – skönt att se att inte bara jag skriver fel! 😉 🙂
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.