Bra att ha i fickan – ?

När jag var på Apoteket idag gick jag som jag brukar när jag är där, runt och kollade på vad som fanns att plocka på sig innan det blev min tur att hämta ut receptbelagda medikamenter och betala. Alltid brukar det bli något. Nu blev det barnplåster med fina motiv och tandkräm utan sån där skit i (både miljö- och människofarligt med så konstigt namn att ingen minns vad det heter…) som det har varnats för på senare tid.

Det var en sån där korg mitt på golvet med olika medel för halsont och så stack det upp en pinne ur en hög tablettaskar, med en skylt på. Texten på skylten löd:

Bra att ha i fickan!

Det fick mig att fundera på vilken verkan tabletterna skulle kunna göra i fickan? Ska man ha dem löst i fickan eller ha hela asken där???

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.