Gnällig eller elak?

En del bloggare verkar bara gilla att vara elaka mot andra. Jag kollar ibland runt på AB:s bloggar och jag tycker den ena efter den andra är helpucko. För att inte tala om… Nej jag ska hålla inne med den kommentaren. *L* Jag vill inte kasta skit på andra, då är jag ju lika dan. Och ni som säger att har jag sagt a så får jag säga be har inget att hämta – så det så.

Det kanske inte är bättre att gnälla, men jag har hostat mig igenom två nätter nu och skulle behöva lite Cocillana för att få upp skiten. Ett mirakelmedel vill jag minnas sen förra kuren med den flaskan. Dessutom tog jag för mycket och blev så djädrans pigg fast jag inte orkade att vara pigg då jag var så sjuk – om Du förstår? Nu är jag inte så sjuk för övrigt men skulle inte ha nåt emot att bli lite pigg.

Ska gå in på Stensö VC:s sida och kolla om jag kan beställa en flaska.

Anmaja

2 comments
  1. Vad bekvämt att logga in på vårdcentralens hemsida och be om medicin! Så långt har de inte kommit på vår vårdcentral men de har slutat ge patienten recept på papper. Numera får man ha allt i huvudet och det är inte lätt alla gånger att veta hur många uttag man har kvar och när man måste ha en ny läkartid. Med risk för att vara en bakåtsträvare säger jag att väldigt mycket var bättre förr. Men, som sagt, att sköta vissa ärenden via en hemsida verkar smart och bekvämt, bara det inte drabbar de gamla som oftast inte har nån dator.

  2. Dorinda – Jag skulle just logga ut och hörde att Din kommentar skramlade in. 😉 Jo det är väl både på gott och ont det digitala. Men att få en lapp på Apoteket vilka mediciner Du har och hur mycket tror jag man kan få? Via nätet är det jättebra, men jag har inte hört nåt nu när det är helg, de mejlar när det är klart. Jag behöver verkligen något för hostan, den är riktigt besvärlig och jag bävar för en sån natt till som de senaste två.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.