Lussekatt leker i röret

JESS!! Ja, jag kunde! Visste att jag på nåt sätt skulle kunna lägga in en film direkt här – och här är den!

Jag leker ofta med Lusse när han är på lekhumör och han älskar tunneln jag köpte billigt på öB i våras. Har tänkt filma leken flera gånger, för han ser så himla rolig ut då. Idag blev det äntligen av, men när jag plockade fram kameran hade han nästan tröttnat på leken, men det blev ett par minuter ändå. I bakgrunden lyssnar jag på musik till Linedancen.

Anmaja

9 comments
 1. Vad roligt Lussekatt har i tunneln! Härligt att se en katt som har det så bra på alla sätt och vis. Kul också att du kan lägga in egna filmer. Jag är imponerad.

 2. Dorinda – Lussekatt verkligen ÄLSKAR sin tunnel. Han leker ofta i den själv och gillar förstås när jag håller nåt utanför så ser han skuggan av det inifrån eller lurar honom i de tre stora hålen han kryper in genom. Att lägga in filmen var inte ett dugg svårt, jag bara kopierade adressen på sidan med filmerna! 😉 Men här i bloggen var jag tvungen att klura ut att jag skulle klicka på en knapp/ikon som heter Källa innan jag la in den!
  Anna

 3. Jag är också imponerad.

 4. Andreas – Du kan inte heller lägga in film i Din blogg? Jag vet ju inte hur det ser ut när Du skriver, men jag har en verktygsmeny över skrivrutan och jag valde ”Källa” och tryckte där, lade in adresen som finns vid filmerna på bla Bubblare och YouTube. Och som ett simsalabim var filmen i skrivrutan! 😉
  Anna

 5. Men vad tog Du filmerna med? Digitalkamera?

  Hur jag ser ut? Titta på bilden uppe till höger… 😉

 6. Andreas – ja jag har tagit filmen med min lilla digitalkamera, lagt in den på bubblare.se och sen tagit den därifrån – med koden som står på sidan där – och lagt in i min blogg.
  Hur Duuu ser ut veeet jag! 😉 🙂
  Anmaja

 7. Okej, bra att Du sett bilden på hur jag ser ut. Ser nästan lika bra ut på Facebook-bilden.

  Men nu undrar jag hur Du ser ut! Du gömmer Dig ju alltid bakom en kamera….

 8. Andreas – Jo jag har foto på Dej, nånstans, inne i huvet kanske? För det längtst upp tilll höger i bloggen kan jag inte påminna mig… 🙂
  Ja JAG gömmer mig ALLTID bakom en kamera. Men har Du missat när jag inte gjorde det? Läs här:
  http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/bloggandet_ett_perfekt_tjejforum Längst ner kan Du även klicka in Dej till en bild på mitt husdjur! 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.