Host och nys

Har nysit och snorat hela eftermiddagen, slappat och tagit det lugnt, legat på soffan och gjort inget. Plötsligt mår jag riktigt bra, efter bara några timmar! Märkligt. Och då tänker jag skriva några rader här och upptäcker att jag är så himmelens trött så go´vänner ni får vänta på nåt vettigt att läsa här till annan dag.

Godnatt – Anmaja

2 comments
  1. Äntligen kom jag åt att komma in på din sida!
    Hoppas inte att du ska bli sjuk nu.
    Ha en bra dag!
    Kram Gunilla

  2. Gunilla – Oj, har det varit svårt att komma in här? Ja det var väl nåt tillfälligt då… Jo nu mår jag bra och har vait några timmar i min verkstad och jobbat. Ha en bra dag Du med, här skiner solen och jag borde ta en promenad…
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.