Presentregnet från KA

Jag fick uppge min t-tröjestorlek till webbredaktören när jag bloggade på Kommunalarbetarens sida. Han skrev att jag kunde vänta ett presentregn och jag förstod att det var lite på skoj. När jag kom hem från Skåne igår låg ett stort, tjockt vadderat kuvert och väntade på mig. Jag blev faktiskt otroligt GLAD över presenterna. Det var en svart t-tröja, som jag fotat texten på här över. *L* Sen var det två biocheckar, en ”evighetetskalender”och två illgula reflexer. Bara ”bra-att-ha-saker”med andra ord.

* Nåja, t-tröjan kommer jag väl inte att vandra omkring på gator och torg med eftersom jag inte riktigt kan med när ringningen går upp ända upp på halsen. Nej urringat ska det vara så jag får ta en tur via symaskinen. *L* Skön kvalité, helt godkänt där.
* Film gör sig bäst på BIO så nu har jag att se fram mot i höstmörkret. Har dock inte riktig pejl på vad som går just nu.
* Reflexer är ett MåSTE! Förstår inte att man går ut utan???
* Evighetskalendern hade fina bilder i och där kan jag annteckna årligt återkommande saker att komma ihåg eller sånt som hänt.

Anmaja

4 comments
 1. Välkommen hem!
  Oj då, då vet jag vad jag också har att vänta sedan…
  Ska faktiskt på bio ikväll och utnyttja två biocheckar.
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Tack, det är skönt att vara hemma igen även om det var fint i Skåne hos min Jonasson och hans familj. Vädret var dock inte så fint… Vilken vecka ska Du blogga i Kommunalarbetaren? Måste kika in och läsa då. 😉 Jag håller lite koll även nu. Hoppas att bion var bra? Jag vill också se Underbar och älskad av alla. Nu har jag ju två checkar så jag behöver inte tänka på betalningen. TACK för att Du satte in mitt foto och bra att det lyckades. Jag tycker att just den bilden skänker mig ro på nåt sätt. Jag tänker på min vän Kenneth som inte finns här mer…
  Här är fotot:
  http://blogg.passagen.se/pgrrr/comments/Weblog/p_jag_b%C3%B6rjar_min_s%C3%B6ndag#comments
  Jag skulle kommentera där, men kommentarfunktionen var avstängd.
  Anna

 3. Får jag låna fotot av dig?
  Mvh Gunilla

 4. Gunilla – Du får gärna låna fotot – om Du sätter in det i min blogg igen sen? *skojar* Bara att högerklicka och ta tror jag, annar kan jag mejla Dej det, om det inte går att ta.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.