Packa upp

Pippi resväska 16 cm
Väskan hittade jag här

Varför är det så himmelens trist att packa upp resväskan när jag varit borta? Jag har inte gjort det än och jag vet att den kommer att stå öppnad, men ouppackad ända till nån ska komma hem hit och jag måste plocka undan… Nu går jag bara och hämtar det jag behöver där. När jag ska tvätta går jag och hämtar resepåsen med använda kläder. Gu´ vad jag är lat!

Anmaja

3 comments
  1. Det ÄR tråkigt att packa upp, men här kommer nåt roligt till dig:

  2. Häll ut allt på golvet och släng ut väskan genom fönstret!

  3. Dorinda – Det var MYCKET roligare att titta på Galenskaparna! *tummen upp* …än att ens tänka på att packa upp.

    Andreas – En mycket bra idé! 😉 🙂

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.