Borta bra men hemma bäst!

Har haft det så bra hos Jonasson och hans lilla gulliga sambo och min sonson som alltså nu är fyra år. Sov så dåligt i natt så jag orkar inte skriva mer nu. Har gått igenom tidningar och post och ska sova nu. återkommer i morgon då jag som tur är också är ledig.

Anmaja

2 comments
  1. Hej anna Korta rader med en halsning bara Tiden rinner snart ut pa kortet for mig allt bara bra och vidare till Bangkok i morgon Halsa alla och dansa for mig med
    Kram fr emM

  2. Monika – Klart jag dansar för Dej också, men jag kan ju inte så bra som Du… En gör så gutt en kan i alla fall. 🙂 😉 Motionskursen och Fortsättninga ett är JÄTTEKUL i år!!! Kram tebaka!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.