Gnäll mm


Fönster i Djupvik 2005

Hade bestämt att inte gnälla här mer, men nu är det dags igen. Jag kom hem från jätterolig dans igår kväll, ställde in cykeln och gjorde nån rörelse som tydligen inte var bra. Jag har haft sån dj*vla värk i natt och knaprat på mina värktabletter att jag blev rent snurrig när jag äntligen somnade om och blev väckt av telefonen på morgonkvisten. Då hade jag redan ringt jobbet och sagt att jag var tvungen att stanna hemma idag. Det är verkligen inte kul att ta ut sjukdagar och nu som jag ska ut och resa i morgon o allt.

Den som ringde var Emmadottern som sa att hon sökt mig på kvällen, men visste ju att jag var på dans. Jag såg mycket riktigt att hon hade ringt, men visste inte att det var lite angeläget… Hon hade sovit på Barnavdelningen med Albin i natt! Nej sovit var väl att ta i – men vistats där i alla fall. Albin bröt armen igår när de skjutsat mig till stan efter att jag varit och sett deras nya hus. Han trillade i sin trappa och det var bara att åka till akuten, bli röntgad, opererad, gipsad… Det blev lång väntan då det var mycket på akuten och de såg en gubbe som höll på att dö. Dramatik på alla håll.

Stackars Abin, höger arm och högerhänt. Nu ska han vara hemma från skolan ett par dagar, men hur ska det gå sen? Tur att han har hög smärttröskel, det måste ha gjort fruktansvärt ont. Emma sa att armen var helt krokig, men de satte en spik eller skruv eller vad det var i och röntgen såg mycket bra ut. Innan hade de sagt att det var ett mycket komplicerat brott. Så det kommer nog att bli bra!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.