Åka bort


Sommaren är slut – Gustavsvik, Håkan o Kenneths ställe

I morgon ska jag alltså åka till Skåne. Det ska bli kul om nu ryggen håller sig som den är just nu. Men jag känner att jag får vakta på rörelserna. Jag har köpt tågbiljett denna gång och det är inga byten. Hem på söndag kostade jag på mig första klass, men å andra sidan kostade det bara några kronor mer, inte ens en tjuga. Lite irriterande med alla dessa olika priser även om jag nu är glad att få åka ”fint”.

Oscar fyller fyra och jag har inte varit nere nån av hans tidigare födelsedagar så det blir jättekul nu. Han växer så att det knakar och det går att sncka lite mer för varje gång vi ses och jag hänger med på dialekten. Skånskan kommer från dagis och storebror eftersom varken Jonasson eller AnneLi talar skånska.

Det var bestämt att Kristina och jag skulle träffas i morgon och äta lunch nån stans, men hon ringde idag och var i Stockholm och kommer med ett tåg till Malmö 30 min efter mig. Så vi träffas på stationen och snacker bort en stund, lite synd att det inte blev nån lunch tycker jag, men, men…

Anmaja

2 comments
  1. Hej, hoppas att du får en trevlig resa. Vila ut i natt så håller säkert ryggen och du. Ha de gott//Gustava

  2. Gustava! 😉 Hej hej, så Du hittade hit, kul! Jag hade tänkt skicka Dej adressen tidigare idag, men då behövs ju inte det. Det var roligt att snacka lite häromdagen, vi ses ju så sällan.
    Ryggen är bättre men huvet snyrrar… Snurr, snurr… 🙂 😉

    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.