Söndagsmiddag


Sommarminne – mot fastlandet…

Idag är det en härlig solig höstdag, 16 plus nu på morron, eller är det förmiddag? Jag behövde inte ha regncykelställ eller cykelregnställ på mig igår när jag cyklade till Jysk. Det var strålande sol och jätteskönt att känna vinden genom hålen i cykelhjälmen. Och som jag skrev i en kommentar skulle jag väl handla nåt, inte bara lämna tävlingstalongen. Jag kom hem med en ny badkarsmatta, klädnypor och en dammvippa. Bara braåhasaker. *L*

Jag började dagen med att dammsuga lite och ska moppa golvet senare idag så att det lukter ny-friskt när mina vänner kommer vid fyra. Och jag hade inte orkat ta allt på en gång heller. Att det ska vara så överdj*vligt jobbigt att städa? Dessutom sååå tråkigt. Vilar bra här vid datorn när jag skriver. Frukosten ska jag snart intaga i soffan i salongen och se slutet på filmen ”Kocken”som jag började på igår, men somnade från. Jag vissta ett jag skulle somna från så jag hade programmerat videon.

Söndagsmiddag idag blir tillsammans med fam G och fam H här hemma. Vi blir 7-9 vuxna och så lille Vilgot. Jag kokade en porterstek i går. Lite lustigt att man kokar en stek men så är det. Jag tror många kan receptet så jag behöver inte komma med det här? Säg bara till i så fall. Nu kom jag på att de som ska komma – ni som ska komma – kanske läser detta innan och då vill jag väl inte avslöja vad det blir nu, nej jag får ta resten av menyn senare.

Ha en bra söndag i söndagssolen!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.