Menyn

Nu har middagsgästerna ätit och jag kan avslöja min bluff… Eller i alla fall berätta vad jag bjöd på. De tyckte förrättssoppan var så god och jag sa att jag kan mejla receptet. Ja, Anne och Henrik visste förstås hur den var gjord eftersom de fått den förut. Så här:

Hittade ingen bild på Keldas Thaisoppa, men det var den jag köpte och så blandade jag i lite matlagningsgrädde och jätteräkor och ruccola vid serveringen. Den är verkligen god!

Sen blev det porterstek med kokt potatis och jättegod sås, ja den såsen blir ju nästan aldrig misslyckad – mums vad smarrig!

Efter fick de en paj som väl blev lite sisådär, på rabarber, hallon och ananas. Köpte färdig vaniljsås till.

Anmaja

4 comments
 1. Det lät så gott alltihop. Måste ha smakat underbart. Nu är det måndag igen och jag hoppas det blir en trevlig dag för dig. Ska hålla utkik efter dig på msn. Kanske blir det en pratstund?

 2. Dorinda – Jag sitter vid datorn och fick just meddelandet om inkommande kommentar. Så klart jag nyfiket kikar in direkt. 😉 Jo maten igår smakade riktigt mumsigt och var uppskattat – som de lät på dem i alla fall. 🙂 Visst blir det en MSN-pratstund, vi håller just på! 😉
  Anmaja

 3. Måste berätta att jag gjort succé med din fiskrätt flera gånger redan! Ett av de vuxna barnbarnen sa:”Här har du i alla år sagt att du inte kan laga mat och det har du dolt så bra att vi gått på lögnen.”
  HAHA säger jag. Men den är faktiskt jättegod och så lätt att åstadkomma att t o m jag som avskyr matlagning klarar av det. Du vet vilken jag menar?
  Den du gjorde på Jeriko du vet. Ska bjuda fler i min omgivning på den! Och nu fick jag ju en ny idé av dig!

 4. Berit – vad kul att Du lyckats med min fisklåga jag gjorde på Jeriko – Fiskelycka, tror jag receptet heter. Det går att fuska o bluffa sig igenom de finaste middagar! 😉 Finns så mycket gott färdiglagat som det går att piffa till med lite grädde eller nåt tuggbart i en soppa. Portersteken är så där busenkel också utan att vara halvfabrikat. Har Du receptet? Det går nog att söka både på Google, Arla och Ica skulle jag tro. Annars kan jag lägga in det här.

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.