Cykelregnställ


Lussekatt får njuta inne – han har spökat hela morgonen och är trött nu.
Varför är jag ute i sista minuten? Inte alltid men så dj*drans ofta när det är tävling med fina priser på gång. Jag skrev en slogan för över en månad sen där jag kan vinna en bil eller resor hos Jysk. Sista dag att lämna in är i morgon och då finns inte en chans att jag kan cykla upp till Jysk för jag ska ha goda vänner på god mat på eftermiddagen. Så igår sa jag till mig själv att lördag passar bra för det skulle bli så fint väder här vid kusten. Men jag vaknade nyss och då vräker regnet ner så jag får plasta in mig i nytt cykelregnställ eller heter det regncyckelställ? Eller ställ cykeln när det regnar och tag bussen?
Anmaja
2 comments
  1. Cykla till Jysk med ett tävlingsbidrag? Kan man inte sköta sånt via epost? Då slipper man ha på sig regncykelställ, ja såvida det inte regnar in och man sitter på en cykel och skriver (men det är kanske lite långsökt)? 😉

  2. Dorinda – Nu har solen kommit åter och jag packar mig iväg till Jysk med regncykelstället – en tunn smidig cape – i väskan för säkerhets skull. Det var i deras pappersreklamutskick som tävlingen var och bidraget ska lämnas i affären för att folk ska dit och handla… Vi får väl se om jag har nåt med mig hem, säkert har jag det! 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.