Sista bloggdagen

Nu är det slut på bloggandet i Kommunalarbetaren. Ett inlägg ska jag skicka till innan kvällen, men sen är det defenitivt slut. Fem dagar gick snabbt, men det har ju tagit lite mer tid än i vanliga fall då jag kanske inte skriver så mycket. Men det var svårt att begränsa sig, så mycket jag ville skriva. ändå har jag ju inte kommit med nåt vettigt politiskt inlägg, fast det var det ju inte tänkt heller.

Jag fick ett par kommentarer i början, men det blev inte så mycket mer och jag tror övriga gästbkoggare där inte heller har haft så många kommentarer. I alla fall inte de jag sett. Och det spelar egentligen ingen roll – även om jag hade blivit verkligt glad för fler. Jag har ju lärt mig att folk inte ens kan skriva ett ynkas hej…

Anmaja

2 comments
 1. oj… jag var nyss inne och skrev där.
  Tack för dina ord på min blogg! Om du har någon bild får du gärna maila den till mig.
  Ha nu en trevlig helg!
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Jag har skrivit ett sista inlägg, men det har inte kommit in än och det har inte Din kommentar heller. Han jag har mejlat med under veckan skulle kolla sin mejl under kvällen och fixa mitt sista inlägg, men han kanske redan har somnat. 🙂 Han höll på med nåt bygge hemma med att riva garderober osv. Han får väl lägga in det när han vaknar…
  Jag har mejlat det foto jag hade tänkt sätta in i Din blogg och dessutom bifogade jag en ängel.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.