Minns ni?

Minns ni att jag vid ett par tillfällen har skrivit att jag ska blogga i Kommunalarbetaren vecka 38? Jag bara undrar, vilken vecka är det nu? Just NU alltså? Denna vecka som började för ganska precis 13 timmar och 22 minuter sen? Jo, men visst, är det inte vecka 38 nu? Nån som noterat det, letat upp mig där och läst? Nähä, kunde väl tänka mig det. Ni vill ha det serverat, bara ett klick

Anmaja

2 comments
  1. Läst din blogg på Kommunalarbetaren. jag ska själv hamna där om några veckor… Känns lite pirrigt.
    Ha en trevlig vecka!

  2. Gunilla – Det kändes lite pirrigt för mig också, ändå har jag bloggat lika länge som Du. Jag har läst lite här och där på Din sida och ser att Du började strax efter mig sommaren 2005. Läste förstås också att Du förlorat Din äldste son. Måste vara förfärligt! Inget som vi som inte blivit drabbade kan begripa hur det känns… Jag ser fram mot att läsa Din blogg i Kommunalarbetaren.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.