Möss på Ostkanten


Kvällens överraskning – möss på Ostkanten!

Det verkar som om alla tyckte Ostkantens femårsfest var jättelyckad igår. Det tyckte vi i kommittén också. Men det var otroligt jobbigt för min del, fastän jag tycker att jag kanske gjorde minst till festen. Det blev mycket släpande på grejer hit och dit… Inte alls bra och idag känner jag mig susig i bollen av tiparol och utmattning.

Vi har fått höra att det var en trevlig fest, ja till och med jättetrevlig och några har skrivit i gästboken eller mejlat. Nu ska jag bara kolla igenom fotona och se vad jag kan göra med dem. sen får jag nog lägga mig igen. Går bara och sjavar runt eller ligger på soffan idag. Inte så kul. Känner mig dessutom frusen och hoppas inte att nåt skit är på gång. Jag får ju inte missa dansen i morgon.

Barometern var där – läs här och här.
östan var också där
Kalmarposten likaså
Men inte Smålandsnytt – knappast väntat heller. *L*

Anmaja

6 comments
 1. Vilken vansinnigt rolig bild!

 2. Åååååååååååååå Anna vilken häftigt bild…….Jag tycker vi ska ha den som den nya gruppen i uppvisning hihihihi
  De var bara såååååå bra. Det blev pricken över i:et på festen…..jag skrattar gör mig själv bara jag tänker på det. De korten jag har kommer att ligga kvar i kameran……..Tusen tack för gott samarbete i festfixeriet. Du har verkligen gjort ett FANTASTISKT arbete. Jag känner separationsångest…..snyyyyft.
  Men vi ska ju snart ses igen……..än en gång STORT och HJÄRTLIGT tack för våra slitsamma stunder.
  Locket till resaväskan snart är på – hej då fr emM

 3. Heléne och Monika – Bilden är helt underbar!!

  Monika – Ha en underbar semester, vi ses om en månad, men hörs via hottamejlen! Tusen TACK till Dej också som varit spindeln i nätet för hela festeriet! Hans kände nog också separationsångest och föreslog också en träff när Du kommer tillbaka. Det blir jättebra!

  Anmaja

 4. Hej Anna
  Skulle man kunna få en kopia av dig.
  Jag vet inte om du fick med de på film,men vi hade väldigt roligt.Jag tycker ni har gjort ett jättebra jobb med allt. Hoppas vi får en sån fest snart igen.

  Kram Kina

 5. Hej Anna
  Ja en sån härlig bild!! Bättre än så här kan det väl inte bli. Ett stort tack till alla som gjorde kvällen sååå kul och trevlig.

  Självklart vill vi alla ha´ en bild av dessa små (stora) möss.

  Kram till er
  Eva

 6. Kina och Eva – Kul att ni hittar hit också. Bilderna från festen kommer jag att lägga ut på Ostkantens sida och det är bara att högerklicka på dem och ”Spara som”!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.