Detta får inte hända!!!


äpplen i ”min”trädgård – har inget samband med texten.

Jag blir sur, förb*nnad, arg, ledsen, besviken och ännu mer f*rbannad! Hörde nyss om en sjusärdeles sjyst person som skrivit kommentarer här men att de inte kommit fram. Hur är detta möjligt? Vart har de tagit vägen? Första gången nån skriver måste jag godkänna den och sen är det fritt fram och jag får alltid ett mejl till min Outlook att det kommit kommentar. Fy vad tråkigt, jag kan ha gått misste om massor ju! Jag hade över trettio besök igår och det var mycket, tänk om, låt säga bara varannan av dem skrev… Då hade jag haft mer än femton kommentarer!

Jonasson – dags att göra en insats, eller i alla fall komma med en bra förklaring! Om Du har nån? är Du o petar på baksidan i min blogg? Visst vill väl Du också att Din mor ska få kommentarer och denna gång var det ju dessutom från henne som skrev så trevligt om Dej i Barometern för hundra år sen…

Observera att man måste fylla i namn (eller för att vara anonym ett nicknamn) och e-adress, men hemsida är inte nödvändigt. E-adressen måste komma med, men den syns aldrig här på sidan och sitt rätta namn behöver man inte heller sätta ut. Bara som upplysning om det drabbat fler.

Anmaja

3 comments
  1. Titta! Det funkar!!!! Vilken snygg blogg du har. Jag blir rent avundsjuk.
    H

  2. Helene – Nu fick jag nåt att blogga om i nästa inlägg. ”Hur illa jag läser och man läser som man vill” kan titeln bli. Jag har kollat Ditt mejl och det står ju faktiskt: ”Jag har gått in och lämnat svar på dina kommentarer men alla har inte dykt upp” ’Svar på mina kommenatrer’ tog jag som svar på mina inlägg i min egen blogg. Nu får jag kontakta Jonasson och säga att allt har ordnat sig och att ordningen är återställd!
    Välkommen hit förresten!
    Anna

  3. Attans Anna – åter igen – Teknik är så braaa, dvs när det fungerar. HAr tryck knappen – hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.