Sticka en burk


Karin öberg hade ”Stickworkshop”på Bytataren idag

Det var en kul eftermiddag med många sticksugna tanter på Kalmar Byteater. Vi var ca 40 och jag kände igen några och hejade, men satt tillsammans med tre tjejer som jag aldrig träffat förr. Vilken kul idé detta! Ja det skrev jag ju, men det var verkligen det. Jag köpte ett par beskrivningar och ska sticka en röd burk i lingarn som jag började på där. Nu ska jag sticka ner mig i sängen…

Anmaja

5 comments
 1. Jag har ibland avundats kvinnor som kan sticka eller virka, för jag tycker att det ser så lugnt och tryggt ut att ha nåt att göra med händerna. Och så är ju nytt garn vackert och doftar så gott. Har dock fått erkänna att det där är inget för mig. Det blir bara fel. Jag gratulerar dig för att du har fått ”gåvan”.

 2. Dorinda, Du kanske blev avskräckt redan i skolan som många i vår generation blev? Det första vi skulle sticka var vantar och sockor och det hade ju varit lättare att bara få sticka ett rakt stycke med två stickor. Nej där satt vi och tragglade med strumpstickor och det gick inte alls bra och nån mersmak fick vi knappast heller, just då. Jag var 17 år när jag började sticka och då var det en jumper helt på fri hand i olika orange ullgarner. Sen dess har jag alltid haft en stickning på G, men den senaste har legat många år. 😉 Fast ett par babytröjor har jag gjort emellan, en till Oscar och en till Lisa.
  Anmaja

 3. nu va de längesen ja va här o kikade. Har inte blivit mycke me ngt nu de senaste, eller jo de har de ju iofs. Fast inte i datorväg….. Rörigt värre och stressigt.
  Hoppas du har de bra! läste längre ner att du ska me till böda. De varoligt att höra. Ja fick Louises plats så nu ska ja också dit.
  Sen helgen efter e de workshop i kristinehamn. För en gång skull får ja me mej några härifrån upp 😀
  November e de ju kryssning som gäller för mej o december e de Maggie Gallagher i skövde- AdvntsSpanrken. Så hösten e uppbokad o ja gissar att de kan bli mycke mer!
  Hade bäst!
  Kramar Lisen

 4. Lisen – Du e inte dålig som far o dansar så mycket! Hinner Du med jobbet? Du är färdig i skolan, men går på utbildning i glasbruket? Eller har jag fattat det fel?
  Vi ses!
  Anna

 5. Måste bara fråga vad en Bytataren för något????? Funderar sååå – hej dåå fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.