Jag måste sticka…


Bilden lånad av Karin öberg

Sticka dig röd i höst!

…ja så står det på prorammet idag. Det är Byteatern i samarbete med Karin öberg som har stickworkshops mellan 12 och 16. Kul idé tycker jag. Man ska ta med sig stickor själv och sen bjuds det på underhållning, fika och så får vi ta del av Karins kreationer. Hon är en jätteduktig tjej. Hade utställning på vår fackliga Kvinnomässa för jättemånga år sen i Folkets Park, när jag och Gun hade Omaka Stengods och Mjuka Dockor där samtidigt. Sen dess hälsar vi alltid på varann och snackar lite. Hon har gått vidare och blivit proffs på sitt område och jag såg hennes stickade skapelser – bla burkar! – på Rackargården för nån vinter sen. Tänk Dej, stickade burkar!? Eller förvaringskorgar. Ja jag ser fram mot att cykla ner till Byteatern och tillbringa eftermiddagen där.

Nu måste jag sticka! *L* (Fyndigt va?)

Anmaja

3 comments
  1. Hoppas att Du inte glömde kameran. Jag vill se hur en stickad Mariestad Export ser ut! 🙂

  2. Andreas – Att glömma min kamera liknar jag vid en naturkatstrof. Kameran ska alltid vara högst en dm från mig! Självklart har jag tagit kort och jag har börjat sticka på en burk – dock ej ölburk. Men det finns säkert nån som kan göra det också. Fotona är strax i bloggen!
    A

  3. Nu blir det kommenterande bakåt i bloggen. Åååå jag vill också var med och sticka. Säg till mig nästa gång. Hujedamej vad jag har stickat för om åren. Känner att det lite kliar i fingrarna att få göra det igen, men frågan är ju till vem och vad?? Ge mig ett tips. Jag måste stickorna fram få – hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.