Höst i agendan

Det känns som om hösten har kommit och jag som inte fattat att sommaren gått. Hur kunde den gå när den aldrig kom? Som en sommarvind for den förbi en dag eller två och sen inget mer. Men det kommer nya somrar att längta till och nu får jag krypa in och höstmysa och vad jag gillar det!! Tända ljusen, känna värmen, inga krav, inte se hur smutsiga fönstren är. Bara positivt.

Jag tänkte ta det lugnt i höst och agendan var länge vit året ut. Men det fylls på så sakteliga och det blir bara mer och mer. Det stora denna månad är femårsjubileum i Ostkanten, att blogga vecka 38 i Kommunalarbetaren och att jag ska på 4-årskalas i Trelleborg. I oktober är det Bödahelg och november är det just inget – än. December behöver jag inte ens boka – då är det ju alltid än det ena än det andra.

Idag är det min lediga onsdag och den sätter jag mer värde på, nåja nästan i alla fall, än en ledig dag på semestern. När det bara är EN dag känns det mer att jag vill ta vara på den. Den faller ju inte in i mängden av flera ändlösa dagar. Jag vaknade och kände mig förkyld, munsår och lite eländig. Men det är som bortblåst nu och jag ska snart gå ut med Lussekatt och titta på en vägbrunn eller nåt annat kul.

I kväll är det dans på IOGT, det är nybörjare termin två och jag funderar på att hänga på den också, förutom motionsdansen på måndagar. Jag orkar inte lära mig så mycket nytt i år.

Anmaja

2 comments
  1. Vad jag gillar din beskrivning av att höstmysa! Precis så upplever jag också hösten. Lugn, fridfull, lite mörk, mysig och rätt kravlös. Bilden med de röda bären är vacker. Gårdagens bild på Lussekatt måste jag också få berömma. En fin bild på en fin katt.

  2. Dorinda – Tack för att du skriver att Du gillar mina bilder! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.