Solig höstdag

Vi satt inne hela eftermiddagen och hade planeringsmöte… Jag var ute en stund med kattrackaren innan jobbarkompisarna kom och det var varmt i solen, annars rätt kyligt. Vi blev tolv stycken och vi åt sallad från Kallskänkens catering. Jag kan verkligen känna att jag inte längre hör till dem… Jag är ingen vårdpersonal längre, jag är mer administrativ och borde höra mer i hop med sekreterarna, fast det gör jag inte heller. Det är svårt att släppa taget… Jag är ju ändå Barnsköterska!

Jag är bara sååå trött, har redigerat bilder, men är långt i från klar. Tyckte detta blev hyfsat på Lussekatt.

Anmaja

3 comments
  1. Schysst bild!

    Håll fast vid dom gamla kompisarna! Ingen på mitt (nuvarande) träffar jag någonsin privat. Däremot flera andra vänner ofta!

  2. Andreas – Jo jag håller fast vid vårdfolket som jag jobbat med sen våren 1978. Det var då jag började på Barn i Kalmar, efter att ha jobbat på Huddinge neo och Samariten och SÖS och Sachska innan. Jag känner mig som barnsköterska, men jag har nästan inget med vården att göra längre. Bara administrativ och de jag jobbar med där är jättebra och hyggliga, så det är inte det… En känsla bara.
    Anmaja

  3. Andreas – Kul Du tycker bilden är jyst!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.