Dans och planmöte

Nu är det alltså dags för kursstart i Ostkanten igen. Det blir mitt femte år jag går in på nu men jag ska ändå bara gå nybörjare… Men först och främst ska jag gå på Motionsdans på måndagarna kl 18 på Sandra, det är för dem som gått minst tre terminer innan. Nybörjare, termin två, blir det onsdagar på IOGT inne i stan och det är säkert en hel del danser där som vi inte lärde oss när jag gick min andra termin uppe i Djurängen där jag startade. Det kommer ju alltid nya danser.

Biffstek

I morgon ska vi ha planeringsmöte inför hösten på jobbet. Vi skulle varit hemma hos vår gruppledare för barnmottagningen, men hon kände att hon hade för mycket då hon ska bort ett par dagar och åker i morgon eftermiddag. Inte så kul att vara på jobbet, vi blir bara störda av än det ena än det andra då. Så jag sa i ett svagt ögonblick att vi kan vara hos mig… Men det var tänkt att vi skulle ha hämtmat så jag behöver inte – och hade inte erbjudit mig heller – laga i ordning något. Ska bara köpa dricka och baka en kaka.

Nu får det bli lite ”ytligt röjande”inför morgondagen…

Anmaja

2 comments
 1. Heeeeeeej Anna
  Ja nu vet jag inte var tiden är ………i alla fall inte hos mig. Har du lite borttappad tid hos dig som är min? Skicka i så fall tillbaka den till mig ”på bumsen” (har lånat detta uttryck, ska berätta en annan gång från var-men tycker det är kul)
  Ytligt städande kallas ju att ”langettdamma” …låter väl fint eller? Attans dig Anna som gav ut en länk med pussel……..gissa om det är beroende…men kul ju.
  Nu ska jag fortsätta med kurslistorna …….Glasen på och hej då från emM

 2. Nej, Monika här finns ingen borttappad tid som det står Monika på… Min tid är också borta och jag börjar känna mig stressad… Inte bra alls.
  Langettdamma låter alldeles utmärkt!
  Pussellänkar är alltid trevlilga, men just den jag gav Dej har jag tappat bort, men jag kan ju bläddra bakåt i bloggen igen…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.