Kusinträff och Ljungnäsvillan


Jonassonen, Oscar och Lova på kanottur

Härligt med helg i Ljungnäsvillan. Lördagen bjöd på blå himmel, gul sol och vita molntussar, men ingen större värme mer än i just solen. Dörren stod öppen mot Kalmarsund och vi var ute nästan hela dagen. satt ute och pratade och njöt av solen. Så lättsamt och utan större krav kan vi träffas, umgås, äta, sova tillsammans. Barnen leker med varann som om de aldrig gjort annat och de flesta hade ju ändå inte setts på två år, sen förra gången vi var där.

Bland andra tog Jonassonen hand om barnen och gav sig ut och paddla kanot – vilket äventyr! Det kastades hästskor, spelades boule och klättrades i klätterställningen. Jycken Ajax fanns sig i att vara bunden vid ett träd eller instängd på ett rum på grund av ’allergi’ från vissa. Lussekatt var själv hemma men jag åkte hem och klia lite på honom och bytte vatten, sand och fyllde på mat. Ljungnäsvillan ligger ju så pass nära Kalmar.

Vi pratade aldrig om nästa träff, men däremot om de tidigare, för två år sen och fem år sen. Ingen trodde på att det var fem år sen som första träffen var, men jag hade ett vattentätt och säkert minne från den gången och det var att N var med då, men året efter fanns han inte i min värld längre. Så de envisa fick faktiskt ge sig denna gång. *L*

Vi var där även 2000 men då hade jag 50-årskalas och det var i mars och jag hade bjudit både vänner och släktingar. Jag hoppas vi kan ses om två år igen, jag skickar nog ut en intresseanmälan om ett år då det är dags att boka för 2009.

Har sovit lite halvdåligt och legat en aning obekvämt så i kväll blir det förhoppningsvis tidigt i säng så jag orkar upp i morgon till jobbet och på kvällen börjar Linedancekurserna igen! I år ska jag gå på Motionsdans på måndagar och eventuellt Nybörjare 2 på onsdagar. Det blir jättekul!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.