Allt har krånglat idag vid datorn!

Nu orkar jag inte mer… ALLT har krånglat med mitt datorjobb idag och då menar jag allt! Dessutom så meddelade mitt antivirusprogram, Panda, att jag inte hade full täckning för skydd och borde starta om datorn eller installera en uppdatering. Jag testade det sistnämnda men det funkade inte så nu har jag startat om och kör just nu igenom datorn med Pandan.

Jag skulle fixa med Ostkantens hemsida och fick faktiskt ut det jag skulle med de nya kursprogrammen till slut. Och så höll jag på med PowerPoint-presentationen och plötsligt gick det inte att spara mitt jobb. Kunde inte heller stänga programmet så jag fick ta fram Aktivitetshanteraren med Ctrl + Alt + Delite och stänga så. Undrar hur mycket av bildspelet som gick förlorat? Jag har inte kollat… Ska göra det nu och sen blir det sängen.

Anmaja

Pssst… Allt var borta som jag jobbat med i PP… Kul som fanken.

4 comments
 1. Härlig bild! Var hittade Du den?

  Ett bra Virus-program är Norton. Exempelvis programet Norton 360 All-In-One Security som finns att köpa via tillverkarens hemsida:
  http://shop.symantecstore.com/store/symnahho/en_US/DisplayHomePage/pgm.5937500/ThemeID.106300

  Tyvärr är priserna i dollar. Just det här programmet kostar 79 dollar men det finns även bra program för 69 dollar. Har Du internetbank räknas priset direkt om till svenska kronor vid betalningen. Det går att köpa antingen i paketform som kommer med posten och som Du får installera själv eller som direkt download. Priserna är samma oavsett vad Du väljer.

  Programmet uppdateras automatisk mellan jämna mellanrum.

  Apropå PowerPoint känner jag igen problemet men för min del uppstår dom främst om jag har andra program öppnade samtidigt. Det enda råd jag kan ge är (som Du väl iofs redan känner till) att spara ofta helst en gång för varje ny sida Du skapat.

 2. Ojojoj då Anna ….ja man kan bli ilsk för mindre men också förbannad för mer….Så fyndigt det lät*L*. Teknik är bara SÅ bra när det fungerar – sliten fras eller hur? Hoppas verkligen att Ostens PPP inte gick förlorat….till knappandet åter gå – hej då från emM

 3. Andreas, jag tackar för tipset om Norton… Jag är dock fö nöjd med Panda och betalade för tre år och det är ett år kvar, så jag avvaktar. Det är mycket möjligt att det kan bli Norton nästa gång, men jag har haft Panda i flera år, från början gratisversioner. Det är ju faktiskt lättare att bara uppdatera, än att avinstallera och skaffa nytt. Vad som hände igår att jag skulle uppdatera vet jag inte för sen funkade det att bara starta om maskineriet.

  Visst skulle jag ha sparat ofta i PP men det gjorde jag tydligen inte. 🙁 Jag brukar inte heller ha så många program samtidigt, särskilt inte Photoshop och FrontPage samtidigt. Då hänger det ofta upp sig.

  Monika – kul att se Din lilla mörka arbetsplats, men stämmningen kändes ju iaf god. Du e fyndig och klyschig! 😉 Vi ses i kväll!

  A

 4. Heeeej i natten Nu ska jag knåpa lite till innan bädden. Å lille Lussebullekatten som är i Kalmarposten idag. Kan undra vad de tänker om Lusses matte som går med på att stå vid en gatubrunn i 42 min!!!! medan katten går runt detta………*L* De tänke ”stackars kissen vars matte inte orkar gå längre”….hihihi
  Fast söt och fin är han ju men som sagt inte är han fotogenique (hur det nu stavas) precis, svart som natten som pälsen är. Har du testat mot ett vitt lakan som bakgrund mot Lusse??
  Ha det gott och njut av din helg och alla du ska träffa……..snart är nattsärken på – hej då från enM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.