Kommunalarbetarbloggen


Deras logga lånad från sidan

Ja nu drar det ihop sig till vecka 38 då jag ska blogga i Kommunalarbetarens nätbilaga. Jag halkade in på en anmälningssida för detta i våras och fyllde i mitt namn o e-postadress och en länk hit… till ”Anmaja´s blogg”. Ja det är ju inte förrän den 17 september men ändå. Det verkar som om det bara är politiker som bloggat där i våras, men efter sommaruppehåll så är det vanliga dödliga komunalmedlemmar som skriver. Känns ju lite läskigt nu när det känns mer verkligt.

Veckan som varit har en Barnskötare bloggat och nu måste jag ju kolla lite fram till det är min tur. Fast jag kommer inte att påverkas eller ta efter andras texter. Jag kommer att skriva ungefär som här. Och jag får nog klargöra att så politiskt intresserad eller aktiv är jag ju inte. Trots att jag en gång var facklig representant på Barnkliniken. Jag antar att det inte heller är något som helst krav på vad min blogg ska innehålla, då de förmodligen läst lite i den här innan jag blev uttagen.

Jag har tänkt på det här, från och till, hela sommaren och skrivit upp små kom-i-håg för att inte få total idétorka när tiden är inne. Har kluttrat på ett litet papper som låg i röran här vid datorn och nu är det så kladdigt av ord att jag inte kan tyda och förstå vad jag menade. Kanske det på nåt sätt ordnar sig ändå? Det måste det ju och när jag börjat kan jag inte hoppa av.

Anmaja

3 comments
  1. Heeeeeeeeej
    Då tycker jag du ska scanna in det och låta oss gissa vad som står där……*L*

  2. Monika, vilken jättebra idé!

  3. Dina tankar är alltid intressanta att läsa om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.