Skyfall och sol


Droppen dripp och droppen drapp… Från insidan av mitt tält.

Vaknade av att det såg grått ut på himmelen och att det lät som regndroppssmatter på fönsterblecket… Kunde inte tänka mig att det skulle regna efter denna stjärnklara natt som varit. Men det inte bara regnade lite fint, det var värsta skyfallet. Har hållit på till strax innan tolv och då försvann det och solen kom som om den bara satt där bakom molnen och lurpassade.

Nu är då frågan om hur det blir i förtsättningen av denna dag. Kan jag sitta och äta sallad och gott bröd tillsammans med Ingis i trädgården eller ska vi ta det säkra före det osäkra? Att sitta inne?

Du ser vilka världsproblem jag har att grubbla på?

Anmaja

3 comments
 1. Jamen – självklart ska Ni sitta utomhus! Finns det något annat som är så underbart som att få vara ute under en rejäl åskskur?!

  (Skriver jag som knappt fått något regn alls i sommar…)

  GLAD SENSOMMAR!

 2. Här blev himlen svart nu och regn och hagel vräkte ner. Jag var glad att jag var inomhus. Kanske ni hade ett helt annat väder och kunde njuta av att sitta ute och äta?

 3. Andreas! Så roligt att ”se” Dej igen! Du är inte så flitig i Din egen blogg och jag undrar verkligen hur Du mår nu? Jag måste in och titta om Du skriver igen?Jag log lite när Du hör av Dig just när jag skriver om vädret, det är ju Din specialité! 🙂 😉 Var har Du varit och inte fått så mycket regn på Dej? Alla bara klagar på regning sommar, men vi har inte heller haft jättemycket regn. Sommaren har väl ändå inte varit bara solig förstås. 🙁

  Dorinda – Jo vi hade kunnat sitta ute, men vi tog det säkra före det osäkra och satt precis innanför öppna balkongdörren. Vi satt där och njöt i stället! 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.