Lördag och solen strålar


Tulpaner i augusti? En tidsfråga…

Första lediga helgen efter att ha börjat jobba efter semestern. Känns lite annorlunda mot en helg mitt i lediga sommaren… Konstigt, men så är det! Nu är jag ju lite utschasad efter veckans slit. *L* Men jag har löst Melodikrysset nu och ska in till Giraffens köpcentrum och Clas Ohlsson och köpa ett 4-gig-minne för 299 kr. Lagom pris.

Sen blir det kattpromenad och träffa exets fru för att lämna några böcker som jag lagt på ett minne till henne. Hyggligt av mig va? Och vid fem är jag bjuden på tacobuffé hos Anne. Där är det ”tjej- och barn-träff”då männen är på hemlig herraktivitet, årligt återkommande.

I morgon ska jag bjuda Ingis på nåt vid 15. Något utan kött och paprika, det blir nog en sån där mättande sallad igen, men med havets läckerheter i. Låter väl inte så dumt.

Anmaja

3 comments
  1. Hemlig herraktivitet…det låter något det.. ;D

    Jag har fått en manlig vän på nätet som bloggar (helt öppet – inga hemligheter där) så nu har jag två att hålla reda på. Den här vännen har tipsat mig om Gevalia cappuccino och jag dricker massor, både irish cream och den sorten som är mindre socker i. Min älskade make tycker som jag att det är jättegott! Du får ha en riktigt trevlig lördagskväll!

  2. Ett litet tillägg: Jag menade naturligtvis att jag har två bloggar att hålla reda på, inte två karlar!

  3. Dorinda – Så skönt att Du bara he EN karl att hålla reda på! 😉 Du får gärna tipsa honom via MSN vem det är? Han med bloggen alltså, inte Din man för honom vet jag ju vem det är. 🙂 😉
    Hemlig herraktivitet låter ju lite suspekt förstås. Men fruarna hemma har fått reda på att de åkt till Helsingborg och kommer hem i morgon kväll.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.