Att annonsera

Ostkantens Linedancers i Kalmar
i samarbete med Medborgarskolan
Kursstart vecka 36 – den 3 september
Måndag Sandra kl 18:00 Nybörjare
kl 18:00 Motionsdans
kl 19:45 Forts 1
Onsdag Sandra kl 18:00 Forts 2
kl 19:45 Forts 2½
Onsdag IOGT kl 20:00 Nybörjare termin 2
Info Annelie 073 34 64 322
www.ostkanten.com

Att det ska vara så svårt och omständligt att få in en annons i dagspressen? Det kostar så pass mycket att sätta in en liten ruta med några rader text så att förvänta sig lite service är väl ändå inte för mycket? Jag mejlade båda våra lokala tidningar – östan och Barometern – den 9 augusti och de svarade rätt omgående. Men sen när jag skrev tillbaka så var det inte alls lika brått från deras håll som tidigare.

Tiden har gått, som tiden gör och plötsligt är det vecka 34 och våra annonser ska vara inne. Jag tar ny kontakt och på östran var det egentligen för sent att få in annonsen till idag säger den person som svarar då jag i stället ringer. Men till slut ordnar det sej ändå och vi får in en annons idag i färg, fast vi behöver bara betala för svart/grått. Då är ändå inte texten som den skulle… ”Kalmar”kom inte med och inte raden om Medborgarskolan heller. Nåväl, gjort är gjort.

Nu väntar jag med spänning på Barometern, att de ska ringa eller mejla ett korrektur på annonsen som ska in under deras utbildningstema på lördag. Inget är som väntas tider. Jag trodde faktiskt att e-post var dagens melodi och snabbast och bäst kommunikation nu för tiden. Men tidningarna tycks vilja nyttja vanlig gammal telefon. östran hade ringt min mobil, men inte kommit fram och tyckt att jag hade så många siffror. Har inte alla tio siffror i sitt mobilnummer? Ja, jag bara undrar…

Anmaja

16:45: Pssst… Nu har även Barran hört av sig och annonsen har jag ännu inte sett, men hon skrev att den blir i färg och större än tänkt, men till reducerat pris. Hon skulle skicka den snart…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.