Tjejsnack

Hittade på en blogg nån stans ”Tjejsnack”där det var fem frågor som skulle besvaras. Jag kollade och gick vidare och det där tjejsnacket har dykt upp lite här och var så jag tänkte jag plockar in några nya fräscha frågor till min blogg också. Här följer frågor och svar, det handlar om ålder:

* Spelar åldern någon roll? När, varför?
Ja och nej. Ja när Du till exempel vill gå på barnförbjuden film och bara är fem, om Du vill köpa ut på Bolaget och bara är sjutton och om Du har sex med en underårig och är vuxen… Nej om ett par träffas, är vuxna och blir kära i varann.

* Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang?
Jag tror inte att jag har det, jag är stolt och lycklig över att jag hängt med i 57 år och brukar aldrig hymla med det. Kanske jag ljög om min ålder nån gång när jag var ung, minns inte.

* Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?
Som ung tror jag att jag önskade att jag var äldre… önskar inte alla ungdomar det? *S* Kan väl i och för sig önska att jag skulle vara yngre idag, få uppleva mer, göra saker annorlunda. Men det skulle vara med den livserfarenhet jag nu har och det är en omöjlighet ju.

* Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera!
Minst 87 – trettio år till! Jag har min Moster Margareta som förebild vad gäller att leva länge. Hon är hyfsat pigg och född 1920. Men har jag hälsan i behåll vill jag gärna hänga med till hundra. Blir jag skröplig inte bara i kroppen, utan i huvet och inte vet vem jag, mina barn och vänner är så kan jag lika väl dö.

* Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera!
Alla åldrar är den bästa… Trist svar. Jag tror att fem år var en bra tid – inga krav, lycklig barndom, innan skolan började. Tonåren var nog mindre bra och sen runt 25 var inte så dum heller. Man, två barn, villa och Passat. Och 31 var helt okej, ja riktigt bra stundtals. Nyskild, nytt eget bo, fri. Och så har det fortsatt efter det. *L*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.