Tisdagstema – GRÖNT


Loggan vi hade som jag ritade.

Föreningen Gröna Balkonger i Kalmar var en nystartad förening här i stan 2003 och jag var med och startade den. Jag som inte har gröna fingrar, inte ens jordiga! Men jag kände att jag hade lust med nåt nytt och nappade på en annons jag såg. Nu gick det inte så bra, jag hoppade själv av efter ett år som kassör och sen lades föreningen i vila och nu kan jag inte längre nå ordföranden. Jag vet inte alls hur det gått, men jag förmodar att den gått i graven. Och det trettiotal medlemmarna odlar väl vidare på sina balkonger?

Men tisdagstemat är GRöNT och vad passar då inte bättre än lite gröna foton från min tid i föreningen?


Från Hammenhög när vi var där på utflykt


Rabarber – går de att ha i kruka?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.