Hopp och trött


Albin, Lisa, Lill-Emma och Fredrika

Tänk att det dag efter dag, vecka efter vecka, sommar efter sommar, år efter år är så kul att hoppa? Jag hade säkert tyckt detsamma när jag var liten om det hade funnits såna studsmattor då. Men jag fick nöja mig med andra lekar som att rocka med rockring eller klä på vår katt, Sussi, grön-vitrutiga docklångbyxor som vi klippte hål i för svansen… Vi hade kul vi också. *L*

Jag har bara sovit tre (3) timmar i natt för jag kan inte längre dricka kaffe på kvällen utan att vara pigg. Så jag får bara blogga lite i kväll, för nu är det redan läggdags!

Anmaja

1 comment
  1. Hej hej
    Hoppas din dag på jobbet varit bra. Kvällen igår blev såååå bra på IOGT. MYCKET folk kom, säkert 75. Bra danslista från Marie och Kina, dvs blandat kompott.
    Ska ta mig till jobbet i em för att jobba kvällen, tja det får ju gå det med *L* Förslet (konstigt ser det ut!) sist jag jobbade och har nu muskelsmärta av och till….ajajaj men vaddå ”ont krut osv”
    ska snart ut och cykla i det grå – hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.