2 comments
  1. Heeeeeej Anna EFIT, du är fiffig du. Är det Lussen som ska fotas då eller? Jag har en gång tagit ett motiv i Långviken 1 gång i kvartalet med alla årsskiftningarna. Det var kul att se det. Hade tänkt göra en tavla men men. Det blev som så mycket att JAG TÄNKTE – är lite sur på mig själv för att jag inte kommer till skott som jag har tänkt mig med alla mina såååå goda föresatser. Jaja jag är som jag är, när jag inte är som jag egentligen vill vara…..hmm
    Vi far snart hem jag och Lille Blå – hej då fr emM
    PS vi ses i kväll ju DS

  2. Monika – Du är bara sååå fantastisk på att skriva kommentarer och jag blir bara sååå glad för det! 😉 Nej jag ska inte bara fota Lusse, det blev en hel dag i går med foton och jag har bara just börjat redigera dem. Jag tog foto redan när jag vaknade och sen hela dagen och på barnbarns 11-årskalas och sen hemma igen. Det kommer när jag hinner göra det klart. 🙂
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.