Sista semesterdagen


Kålblomma från Keramik-Emma när hon smakade surströmming här.

Jaha, nu har mina fyra veckor gått till ända. Sista lediga dagen igår och så helgen och på måndag sätter det igång igen! Känns som vanligt både alldeles nyss och jättelänge sen som jag gick från jobbet senast. Då när jag bakade mina chokladkakor och bjöd på på jobbet för att fira Margaretadagen. Tiden har inte gått så där våldsamt fort, jag har tagit det lugnt och vilat mycket. Men jag har ju också varit på resa till Halmstad och begravningen och cyklat till nordöstra öland. Jag har varit på Larmtorget och njutit av folk och musik och sköna fina kvällar.

Regnet har jag glömt, har vi verkligen haft så himmelens dåligt väder? Jag tycker ju inte det, jag bryr mig ju inte så mycket om att sola och bada längre och gått på kattpromenad har jag kunnat göra nästan varje dag utan paraply.

Jag har lyssnat på alla Stieg Larssons tre böcker, Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och idag avslutade jag Luftsottet som sprängdes. De har varit sååå bra! Jag kommer kanske att lyssna på dem igen, vilket är rätt ovanligt att jag gör. Patient 67 av Dennis Lehane lyssnade jag faktiskt två gånger på. Nu väntar Potensgivarna av Karin Brunk Holmqvist och Håkan Nessers Det grovmaskiga nätet. Har lånat bägge på biblan, men de ska lämnas tillbaka på måndag så jag lägger just in dem på datorn. Börjar att få ett helt litet bibliotek där nu. Vill nån låna så lämna ett stort minne så kan jag kopiera över. *S*

Anmaja

4 comments
  1. Vilken vacker blomma! Är det målat på kålblad? Jag håller med dig angående vädret. Inte tycker jag det har regnat så värst mycket men jag har väl haft tur kanske. När jag varit ute har det inte regnat. Hoppas det känns bra att återvända till jobbet på måndag.

  2. Dorinda, ja det ser nästan ut som ett målat kålhuvud, men det är en slags blomma som växer på en hård och lång stam. Jag tycker jättemycket om just den blomman. Det känns rättså bra att börja jobba igen… Anmaja

  3. ja nog har du haft en god och avkopplande semester ju. Nu är du väl bra såååå utvilad för att med glädje ta dig till jobbet. Sedan är det ju hamsndans juuu….sista kvällen i hamnen……Snart hemåt jag gå och hej då fr emM

  4. Monika – Visst var jag utvilad nån dag innan semestern var slut, men natten innan idag kunde jag bara inte somna och ändå hade jag inte det minsta ”ångest” för att börja jobba igen. Jag tyckte faktiskt i år att det skulle bli trevligt att komma tillbaka. Ja jag är väl lite galen… 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.