Surströmming!

Surströmmingspremiärdagen var igår och vi åt och mumsade… Vissa mer, vissa mindre och vissa hade mat utanför munnen. För vissa var det första gången, för några var det 20-årsjubileum!

Anmaja

3 comments
  1. Åååå vad det var trevlig fest med de sura fiskarna. Tyckte faktiskt inte att det luktade så hemskt som det sägs eller så hade du väl parfymerat omgivningen innan…*L* med något ”lukta bättre”. Värre dofter har jag känt av – ja du vet var – Ja det var en ny upplevelse och trevligt var det. Du är en fena på att fixa och dona. Fint kort blev det på dig som jag tog, varför har du inte satt in det??
    Snart nattmössa på och hej då fr emM

  2. Monika – Visst är det trevligt att träffas lite enkelt så där och äta gott utan en massa förberedelse. Bara öppna burkarna, ja o koka och skära lite också förstås. Med lite god planering gick det ju bra! Men vad tog Du för kort på mig? Har jag missat det???
    Anmaja

  3. Men AnMaJa dååååå. tog ju ett kort på DIG med DIN kamera när du rensade fisken. Har du glömt det??? Hmmmar. Sätt minnet ditt på – hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.