Tisdagstema på torsdagen

Denna vecka är tisdagstemat ”busigt”och vad kan vara mer lämpligt att ta det jag har närmast… Min Lussekatt tänker jag då på – förstås! även om jag nu egentligen tycker att det är lite fantasilöst. Djur och barn, barnbarn… Men, men nåt ska jag komma med och detta är ett kort taget tidigare i år när jag tagit av brallorna efter att ha kommit från jobbet. Jag slängde dem på sängen och märkte intresset från katten. Rätt som det var var han borta men jag såg att det rörde sig i mina byxor. När jag kikade in i ett ben mötte mig en oslagbar syn. Han liksom hötter med nävarna, ja tassarna alltså och ser lite för rar ut för att jag skulle bli rädd…

Anmaja

8 comments
 1. Kikar in via Tisdagstema.
  Det var minsann en mysig busbild!

 2. Riktigt härlig bild!!
  Han ser ut som en liten panter, blänkande svart… Inte riktigt redo för anfall, fast kanske redo att smälla till med framtassen på närgånga fotografer 😉

 3. Tack Minellie för att Du kikade in här. Jag fastnar lätt och vill gärna titta igenom alla tisdagsteman. Folk har så många ideer kring det och det är roligt att läsa lite i bloggarna. Såg att Du har en tjusig husvagn, riktigt häftig! Och min Lussekatt han är verkligen en svart panter! 😉
  Anmaja

 4. Anne – såg inte Ditt inlägg igår… Tackar för kommentaren! Jag har varit och kikat hos Dej också.
  Anmaja

 5. Kan ju bero på att jag modererade kommentarerna vid olika tidpunkt…

 6. Va??? – Modererar Du MINA kommentarer? Jahaja, inte visste jag att Du var där å petade… 😉 P&K
  MammaAnnan

 7. Kikar in via Tisdagstema.
  He he! Han är alldeles för söt för att man ska bli rädd! Men busig var han ju:)

 8. Bamsinnan – Kul med Tisdagstemat, då man kikar runt hos andra bloggare som man inte hittat annars! 😉
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.