2 comments
  1. Heeeeeeej AnMaJa Du är bara så duktig och snabb med vår hemsida. STOR kram. Hann du med det igår ???
    Ja pusslande …varför skulle du tipsa om det !!! Blir man fast eller blir man fast?? Värre än patiens ju *L* Himla roligt var det i alla fall. Får se om jag kommer i kväll, jag hör av mig. Tangenterna på datorn ska jag slå – hej då fr emM

  2. Monika – När jag vaknade rättså tidigt efter fyra-fem tim sömn skvalade det utanför och jag tänkte att va fan… Men nu ser det lovande ut och det blir en kanonkväll – Du kommer om Du vill o orkar! Välkommen!
    * Ja jag satt några tim och fixade in det nya på hemsidan och Du får mycket gärna kolla stavfel om Du känner för det. Stavningskontollen i FrontPage rödmarkerar inte alltid som den bör…
    Nu tillbaka till stöket i köket.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.