Krångligt


Utmed ölandsvägarna är det fullt av vackra blommor som tyvärr min kamera inte kan ge rättvisa åt.

Ja idag krånglar datorn så att jag har lust att slänga den rakt ut genom fönstret, men då hamnar den i hyresvärdens uppblåsta pool här nere på gräset. Kanske inte nån bra idé? Segt att jobba med bilder, segt att föra över en bok från CD till hårddisken, trögt med mejlen… Jag skulle fixa foton på Kenneth till Håkan och jag har lånat två CD på sjukhusbiblan och de ska lämnas tillbaka innan jag hunnit lyssna på dem. Ville därför bara lägga dem ett litet tag på min dator och så kan jag lyssna i min mP3 i stället. Men icke sa nicke. Det gick inte. Fotona krånglade också.

Därför säger jag tack för mig och godnatt kära dator! Nu får Du vila upp Dej och visa vad Du går för i morgon i stället.

Anmaja

Här följer foton tagna av Anmaja på öland den gångna helgen.

Den ljusblå Cikorian lyser i alla vägkanter.

…Blåelden är också vanlig.

Oj att fota från cykeln var inte så bra…

Här är utsikt från äleklinta mot Kalmarsund

Ett vindpinat träd…

Platta, röda ölandstenar ligger överallt.

En grind mot… Ja, mot vad?

Blå Ljungfrun skymtar till höger.

Nedlagda järnvägar är ypperliga att färdas på.

Vackra fält.

5 comments
 1. Heeeeeeeeeeej AnMaJa Vilka underbara!!!! kort du tagit. Å man jag bara njuter av dem. Men eftersom huvudetär inlindat i vadd och hostar envist vill bo hos mig så känns det VISSET just nu. Varmt och kvavt dessutom….suck och gnäll. Orkar inte skriva mera just nu Hej fr emM

 2. Monika – En tackar så möe! Jag som ser bilder i allt överallt hade fullt sjå att stanna utmed vägkanter och andra olämpliga ställen för att föreviga mina bilder från hornhinnan… eller nåt sånt 😉 Inget kul med förkylningen – vill Du att vi kommer i alla fall och festkommitéar eller ställer Du in när ändå inte Hans kan komma???

  Vill Du lägga pussel om Du ändå inte orkar nåt annat så här:
  Click to Mix and Solve

  A

 3. Heeeeeeeeej
  Ok vad jag kände mig besvärlig med hostan, att ni bra stod ut!!! Jaja det ger sig väl….Oj vad roligt att pussla på nätet….hihihi Nu var det klart. Nu ska jag ta mig till bädden snart tror jag
  Tack för ikväll, vi är på rätt spår känns det som.
  Nattsärken på och hej då fr emM

 4. Monika, TACK för igår och allt gott Du bjöd oss på! Verkligen kul att se hur Du har det, hur Du bor. Jag hoppas Du är bättre idag för Du lät förskräcklig och visst stod vi ut. Det var ju bra att Du själv stod ut! 🙂 🙁 Jo vi är på rätt spår tycker jag också och om det kommer bortåt 200 pers då blir det jättekul. Men vi får väl vara nöjda med 150 också. 😉 Du gillade att pussla?
  * Det övre pusslet med dörrarna på leder till sidan där det finns HUUUR många olika bilder som helst att välja på och storlek o former på bitarna. Det under, Vincent van Gogh´s bild, är bara kvar här på min blogg. Jag testade olika sätt att sätta in dem. Jag måste finna ett sätt att sätta dem i bloggtexten och inte här i kommentarerna. Det måste bli ett fall för Jonasson!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.