Tisdagstema – SÖTT

Denna veckas tisdagstema glömde jag sätta in igår, men vad gör det? Idag är det onsdag och det är lika SöTT idag och här kommer det i alla fall!. En äckligt söt klubba som jag naturligtvis ”pinade”i mig trots sockerhalten… Borde verkligen tänka på det här med sockerberoendet, det är inte bra. Får ta i tu med det i september. *S*

När jag läste att temat var sött denna vecka gick tankarna till barnbarn och katt o hund, men de är säkert bara söta i mina ögon… Eller rättare sagt är väl att alla småungar är söta, likaså alla katter och nåja de flesta hundar då da! Sen finns det väninnor som är söta i mina ögon, men var är min lunchväninna som skulle komma omkring två? Nu är klockan omkring TRE!! Marita hallååå???

Anmaja

4 comments
 1. Hej hej i natten Har just petat i mig några sliskigt söta kex. Fast huvudvärken sitter kvar i alla fall….grrrr Nä nu dags att ta sig till bädden med Stieg och Reine en stund i alla fall. Vem som är söt eller inte …det beror ju på. finns ett uttryck som heter ”Allt ligger i betraktarens ögon” eller hur? Det säger mycket tycker jag.
  Fast söt för för mig om personer är så puttinuttigt och gullegull. Men du go´ är du AnMaJa. Ordet söt passar inte på kvinnor 55+ tycker jag. Såtillvida man inte är indränkt i socker, sirap, honung m.m. Då är man riktigt söt…*L*.
  Ordet söt lämpar sig som du skriver om, små barn, djur och diverse annat. Det finns ju massor av andra ord för att beskriva.
  Nu åker lurarna på …natti och hejdå f eM

 2. Monika – Är det nåt nytt att sliskigt söta kex ska hjälpa mot HV? Kanske nåt ni kommi8t på på Din arbetsplats? Du e go som säger att jag e go! Visst ligger det i betraktarens ögon, min åsikt kan inte ligga i nån annans ögon… Eller hur? 😉 Oj vad jag kom upp tidigt. Tänk om jag skulle krypa ner igen…
  A

 3. Men Anna då, vad gör du uppe så dags?? Jag sov som bäst då efter att ha varit upp 4.30 och läst tidingen…..hopplöst att bara vakna …så.
  Nä inte hittar mitt jobb på sådant. Det är mina egenstudier som klurat på det …….*L* Sött är ofta det som testas först, vare sig man är glad, ledsen eller har ont…..hihihi. Testa får du se. Inte alltid det hjälper men då har man i alla fall inte chansat på att låta bli…(oj hur blev det nu då..hihi)
  Har nu skickat iväg det som skulle, vare sig det är stav-grammatik-syftningsfel m.m. Nu är det som det är. Nu är det RÖJ som gäller.
  Städhumöret på och hej då fr eM

 4. Monika – Jag kröp inte ner igen så nu är jag trött, men måste ut å handla inför helgens strapatser… Återkommer om det.
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.