Hon lever!


Norrvikens Trädgårdar i Skåne förra året

Marita kom inte på utsatt tid så jag ringde, men det var ingen som svarade varken hemma, i mobilen eller på jobbet. Så klart jag blev orolig och efter drygt en timme tog jag cykeln till affären och var rädd att mötas av en stängd dörr med texten ”Stängt på grund av… sjukdom.”Eller nåt liknande. Men jag såg på långt håll att butiken var öppen och när jag kom fram såg jag en glad och strålande Marita, livs levande!

Det hade inte hänt nåt!

Bara jag som sagt fel dag… Suck å pust… Har jag Alzheimer light?

Anmaja

6 comments
 1. Äääää Det är bara så att din hjärna har så mycket som snurrar och ibland blir det error i hårdisken i bakre hjärnan eller ett litet virus som hittat dit. Nu är friden återställd för dig och det var väl bra eller hur? Var glad att att är ok istället för att fundera varför du misst det. Du kunde ju ringt till NÅGON för att äta tillsammans (fattar du ?? *L*)det du gjort…hihi
  Gör som vana att när du äter frukost så tar du fram almanackan och ser vad som ska hända idag då. Var det bar idé? Har inga fler på lager just nu. Ha det gott.
  Idag är himmeln grå och nu ett hej då fr eM

 2. Ja Monika det snurrar lite väl mycket i hjärnan ibland och jag tänker att jag får ta det lugnt så att jag inte går in i den svarta väggen… Eller i dörren? Varför svart? Nä gå ”i väggen” heter det bara…? Svart blir det när man är vidbränd… 😉 🙂 Nu var jag nästan lite rolig om nån nu förstod det.
  * Jag hade inte skrivit i almanackan att Marita skulle komma, det var så nära så jag kunde ju inte glömma det, trodde jag! Idén är god att kolla vid frukosten dagens inbokningar!
  * Jo jag tänkte att jag kunde ringa till NÅGON och få hjälp med att äta, men det hade känts som att bjuda lite med armbågen… Duger det inte först så duger det sen.. Du får komma en annan gång! 😉
  * Nästa uppgift -> inköp för helgens bravader!
  A

 3. Du e´klurig du ….ä inte behöver du ta till armbågen, räcker så bra med SMS eller telefonsignal. Jag tycker det kan vara ok med ett lillfinger…*L* Det är så ibland att inget blir som planerat och om inte plan A fungerar så tar man till plan B och i ICE även plan C. Har du aldrig detta i beredskap?? Jag har för det mesta plan B. T ex om jag tänkt cykla och det är punka så blir plan B den lille Blå. Om jag tänkt till stranden och vädret inte är ok, då kan det blir shopping eller något annat trevligt. Handla nu inte på dig för mycket*L*…Tittar ut och ser lille Blå…och med detta hej då fr eM

 4. Monika – Jag har både plan B och C och D och E om det kniper… 😉
  * Du undrade hur man gör de gule gubbsen? Har Du inte klurat ut det? Jag gör bara så här 🙂 och vips så är där en liten glad gubbe eller så här 🙁 och han blev så ledsen så… 😉
  * Jo jag handlade så cykeln höll på att bågna under all last och så jag själv också på det!! Mycket blev det. Stora kattmatspåsar och ett kg kräftor till lördag och en massa annat. Jag har grejat o fixat o nu vilar jag lite här…
  * Ska ut å äta med Anne o Henrik i kväll, innebord på Helen o Jörgen. Grillbuffén.
  A

 5. Hej i värmen Ja vädret är ju bara så ..grrrr men i alla fall inte kallt. Ösnkar dig och dina kamrater en trevlig och avkopplande helg på Öland. Var rädd om dig. Synd att du inte kan var med morgon och på lördag men jag har skaffat en ”stand-in” så lite bilder ska det nog bli hoppas jag. Nu har jag röjt klart, tja färdig blir jag ju aldrig men nu får det duga. Har ju i alla fall blivit bättre och jag ser skillnad. Det var ju det som var vitsen att röja och städa eller hur? …*L*
  Tar mig nu ett par´cripsknäcke med Hummus ….mmmm så gott och en stor kopp kaffe till detta. Tar nog lite sött efter det också, chokladkex….mums.
  Kanske ses på staden. Nu är det ev regnkläder på och hej då från eM

 6. Ja tack Monika, jag önskar Dej detsamma här på fastlandet! Jag hade gärna varit med i uppvisningsgruppen, ja inte att dansa där förstås, men att umgås, filma, kommentera, diskutera osv… Kanske nån tycker att jag är i vägen när jag dyker upp? Jag kunde ju ha filmat o fotat på lördag, men Du hade ju en stand-in. Och just då hoppas jag ligga på ostöland o slappa! Jag köpte crispknäcke idag att nassla i mig i helgen. Med sesamfrån, gott, mums.
  Du lurade mig att släpa på regnkläder, men de behövdes då inte! 😉
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.