Linedance och solreflexer

Rätt häftig bild – Linedance och solreflexer. Har varit ett par timmar i Gästhamnen och det var mycket folk både runt och på dansbanan. Nästa vecka är det tyvärr sista dansen där för sommaren. Sen börjar kurserna igen den 3 september och det blir förstås kul! Här har jag lagt in nya foton och här en liten filmsnutt av HillBilly från kvällens dans på bryggan.

Anmaja

2 comments
  1. God Morgon
    Jahaja och just där tyckte du att det var bra att stå och filma!!?? Sa ju till dig att gå och filma på ett annat ställe…*L* Hmmmar.. men har inte hjärta till att be dig ta bort den filmsnutten med den goa dansen. Vad gör man inte för offer för dansens skull??!! Jo man finner sig i att bli filmad (gillar det INTE men hann inte undan). Fast det ser ju helt ljuvligt ut, med hamndans alltså. Värre var det med alla myggen som kom senare men då hade du åkt hem. Sooooool idag med, dags att packa ner strandryggan och bege sig. Vi kanske ses vid mormors brygga. Badkläder på och hej då..kram fr eM

  2. Monika, det är då inget som skämmer på den filmen och go dans till go musik är synd att ta bort. Men om Du allvarligt vill så gör jag det. Mygg är otrevliga! Som Du vet hann jag inte ner till stranden…
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.