Förlorare

Trots att vi försökte med ”lite fusk”så förlorade jag och mina lagkamrater i lördagens vinprovning med lekar i Vassmolösa. Tänk, man har tydligen inget att vinna på oärlighet. Så synd tänkte jag säga, men jag menar förstås att det är ju bra! *L*

Att vara en dålig förlorare kan inte vara kul. Jag undrar hur en sån person känner? Hur tänker han? Eller för all del hon? Måste kännas för dj*vligt va? Ingen som kan svara i en kommentar? Fast dåliga förlorare skulle ju aldrig erkänna att de är det. Svara anonymt då? He, he… Fast de kan nog inte ens erkänna det för sig själva.

Linedance och Kalmar Gästhamn nästa – det är ju måndag igen!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.