Bra tjej reder sig själv!

Nu har jag fixat så att menyn är tillbaka och den breda länken borta – det var inte ett dugg svårt – när jag själv just nu kom på det! He, he, så enkelt att jag skäms över att gapa så stort om hjälp! Lite klurig behövde jag inte ens vara heller, bara komma på det, gick in och tog bort den! *L*

Nu ska jag klä om och fixa mig i ordning till aftonens vinprovning. Det blir ingen cykeltur dit som jag planerat, utan jag promenerar bort till sjukhuset och får skjuts av Annika.

Anmaja

2 comments
  1. Ta det LUGNT idag, antar att det är försent tillrop, du har nog redan begivit dig av. Hoppas du får det trevligt. Det ska vi ha på Öland har vi tänkt oss. Hatten på och hej då fr eM

  2. Monika – Ja Du var för sent ute med Ditt tillrop, så jag har druckit minst fyra glas vin – det gör väl nästan en hel flaska för bara mig va? Och dessutom en sommardrink som jag inte vet styrkan på. Glad blev vi i alla fall och nu är jag så proppmätt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vi har haft gott och trevligt, men sa just på väg hem att vi träffas tidigare o tidigare och därmed åker hem tidigare och tidigare också. Kan det ha att göra med åldern???
    Hoppas ni hade kul på Öland, Lundegård och Countrydansen!?
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.