HJÄÄÄLP!!!

Jag skulle lägga in en ny länk till en sida om dansmusik och så föll hela menyn här till höger ner längst ner i botten på sidan! Och länken kom ändå inte med! Jonasson var är Du och hjälper Din struliga mamma?

Om du vill lyssna på dansband – en liten stund står man ju ut – så klicka på bilden här över och på sidan som kommer upp klicka längst upp till höger på ”LYSSNA”så kommer musiken…

Anmajamammannan

4 comments
 1. Hej Anmajamannan..vad nu det är för något…UFO??*L*
  Säger vojnevojne. Teknik är så himla bra NÄR DET FUNGERAR eller hur? Så trevlig kvällen var igår. Tycker vi kan känna oss nöjda. Nu regnar det visst igen..grrrr. Men i morgon ska det bli soooool.
  Vi höres /eM

 2. Men Monika – Kan Du inte läsa? Anmaja-mamman-Anna – det blir så i bestämd form när jag drar ihop allt… 😉 🙂 Det var jättetrevligt och jag följer gärna med igen och försöker mig på att filma då! Regn bara idag, bra!
  A

 3. Ja vi hoppas också, varje dag, att han ska bli bättre.. det är väldigt påfrestande och jobbigt när någon så nära har en farlig cancer.. 🙁

  Är glad att du hittade till min sida! Det är besökare som dig som gör det värt att fortsätta hålla på med webdesignen och så 🙂
  Åbergs körskola? Tror jag hört talas om den, men den slog igen redan när min äldsta bror (han e runt 40) var ung. Körskolorna som gäller nu är Arnes (dyr och dålig personal, de flesta skriver in sig med byter till någon annan), Finnvedens (också dyr men måttligt populärare, förstår inte varför) och Apladalens – den jag är på. Billigast, snäll personal och bra utbildning.

  Ha en fortsatt trevlig sommar och kika gärna in då å då om du är intresserad av å veta vad som händer här i lilla Värnamo 🙂 brukar nämligen skvallra av mig om sånt när det väl händer nåt. För det gör det sällan.. haha!

 4. Sandra – Så roligt att Du tittade in här och skrev! Man har ju ingen aning om vilka folk som finns på nätet, men jag började dagen att bara kolla runt och hamnade hos Dej. Det var Dina fina foton från din stad som lockade mig att titta vidare. Jag gick på Folkhögskolan där långt innan Du var född – ungefär när Din äldste bror föddes! 1967-68! Jag kommer att titta i Din blogg fler gånger! Så håller jag tummarna för Din bror som är sjuk.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.