Här ska det stå en titel

Ingen ordning på bloggen idag, men jag kommer ju åt att logga in och skriva ändå om jag smyger försiktigt med muspekaren längst ner på sidan och läser i statusraden… Men det är synd att alla länkar är borta här bredvid, kanske var det nån av er som klickade på dem för att komma till andra bloggar. Lisens, Lalandakid eller nån annan. Ja, ja, det måste ju gå att klura ut.

Har jag sagt att jag tänker bli rik på att kränga gamla telefonkort på Tradera? Tänkte fota de jag har och se vad jag kan få för dem. är det bara några kronor så är det ju mer än inget! *L* Jag har dessutom en sån där magnetskylt som det står ”övningskörning”på och de som används nu står det ”övningskör”på. Det finns alltid en massa konstiga människor som samlar på saker. Jag tänkte pröva mig fram med småsaker och sen kan jag övergå till större och sen kan jag rensa ut hela mitt hem. Jag har ju inte för inte läst Feng shui – ”Rensa i röran”. *L*

Jag har sett Ingmar Bergmans ”Fanny och Alexander”flera gånger och ikväll sänder de den långa versionen av filmen, fem timmar. Jag bestämde mig för att se den, men orkar inte sitta o glo så länge så jag har teven på här bakom mig. Just nu var det begravningen av barnens pappa som spelades av Allan Edvall – han var ju så bra! Det är många av de där gamla som dör och det är ju tidens gång, alla ska vi den vägen vandra…

På tal om det har jag funderingar på att köpa en teknik-leksak. En GPS för gående! Hörde häromdagen att man kan ställa in dem både för bilväg, cykelväg och vandring. Något kul ska man ju ha. *L*

Hade ingen bra titel att klämma till med idag, ibland bara kommer den och ibland är det tvärstopp och ibland handlar det om så mycket i min text.

Anmaja

3 comments
  1. Godmorgon har sovit som en kruka i natt igen, har det varit fullmåne igen eller.Nu blir Kenneth glad när han kan pratar om auktioner på Tradera, fundera på att köpa en ”GPS” nu när vi snart ska flytta så jag kan gå närmaste vägen till stan

  2. Marie – det var fullmåne för några nätter sen och jag har sovit gott i natt. Skönt eftersom jag legat vaken tidigare nätter. Köper/säljer Kenneth på Tradera? Jag har handlat lite, men det är över ett år sen. Så lätt att ge ett bud… Ja en GPS måste Du ha när ni flyttar norrut! 😉 🙂
    Anna

  3. God eftermiddag
    Sova vad är det? Räcker det med att lägga sig horisontalt och blunda? Har hört att vissa kan STÅ och sova??!! Jo jag vet att det är så för vissa men dock inte mig…..gäspar. Tror inte längre på att månen spelar någon roll. Sömnen är en katatstrof i alla fall…suck. Skönt i solen idag, njuter i fulla drag. Inget fundilarande från dig AMJ ang torsdagens begivenhet eller kommer?
    Ser nu fram emot kvällens countryafton på Öland. Ha det gott ….och prova nu inte för mycket vin. Du vet ju hur det var sist…*L* kram fr eM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.